Fotoreis Kenia- nog 3 plaatsen vrij!! 

Het is een foto-safari en het is ook een droomreis. Een reis door de savanne’s, de theeplantages, woestijn, de mooiste wildparken in Kenia, de hoogste berg van Afrika de Kilimanjaro en eindigend aan een tropisch strand aan de kust van de Indische Oceaan. Voeg daarbij de vriendelijke bevolking, de rijkdom aan dieren en de overal aanwezige natuur. Een droomreis.
 
Het is een foto-safari en dat betekent veel tijd om te stoppen en foto’s te maken. We weten de mooie plekken. Jeanet Groenewoud van www.colorsofnature.nl begeleid
het fotografie gedeelte. Behalve veel foto’s maken willen we jullie ook veel van het land laten zien. Natuurlijk de natuur maar ook de manier waarop Kenianen nu leven. Het zijn heel veel indrukken die je te verwerken krijgt. Indrukken die je niet snel zult vergeten. We zijn op reis in een ontwikkelingsland waar van alles gebeurt.
 
De reis start met de groep op Schiphol. Met een nachtvlucht vertrek je voor een 8 uur durende vlucht naar Nairobi, de hoofdstad van Kenia. Je wordt daar ’s ochtends opgehaald door mij en de chauffeur en wij zullen de hele reis begeleiden. Je kunt ons onbeperkt vagen stellen. Aangekomen in de lodge is er tijd om te relaxen en de omgeving te verkennen. Want de volgende dag begint de reis door Kenia.
 
De reis eindigt in ons strandhotel aan de Indische Oceaan. Daar organiseren we een aantal workshops portretten maken en er is gelegenheid een snorkel-safari te maken en onderwaterfoto’s te maken. Ook is er tijd om te relaxen en strandwandelingen te maken.
 
De wegen in Kenia zijn goed. Soms zijn er zandpaden om de parken te bereiken maar de dagelijkse ritten zijn comfortabel en interessant. We reizen met maximaal 6 gasten, dat betekent dat iedereen een raamplaats heeft. Er is altijd drinkwater aan boord en we stoppen voor een soms eenvoudige lunch in een lokaal restaurant.
 

Boeken kan op de site van www.sawasawabeachhouse.com

  deze site word op dit moment hard aan gewerkt ! 

Je kunt je ook via deze site middels het contact formulier aanmelden,


Jan Nauta
Jeanet Groenewoud

Kaart van de route die we gaan nemen .